+90 532 267 53 04

Sosyal Medyada Biz}

Kampanya Spotu Başlığı
They start declaring you this and that. Either way, I technically inherit your building and your spaceship. Which means Planet Express is now… Awesome Express. You rotten kids!
TÜMÜNÜ GÖR

Parça Eşya Taşıma

Parça Eşya Taşıma

Her ofis sahibi için ofis malzemeleri ve belgeleri önemlidir. Biz Yeni Toros Nakliyat olarak tedbirli olup ofis malzemelerinizi sigortalarız. Eğer ofis eşyalarınıza bir zarar gelmesi halinde direkt olarak umut nakliyat’a ulaşabilirsiniz. Türkiye’deki en kaliteli ofis taşımacılığı hizmetini firmamız vermektedir. Evinizin çok eşya kalabalığı olduğundan şikayetçisiniz ve eşyalarınızın bir çoğunu başka bir yere taşımaya karar verdiniz.Ama eşyalarınız çok değerli olduğu için nasıl taşıtmam diye düşünüyorsunuz.

Halbuki hiç düşünmeye gerek yok Yeni Toros Nakliyat eşyalarınızın tümüne sigorta yapıp öle taşımaktadır. Eşyalarınızın en ufak bir yerine zarar geldiği takdirde sigorta tarafından karşılanmaktadır. Çoğu firma parça eşya ve şehir içi nakliye sigorta yapmaz işte öteki firmalardan en büyük farklarımızdan biri bu olsa gerek firmamızda özel dizayn edilmiş araçlar bulunmaktadır.

Sizlerin eşyalarına bu araçta kesinlikle zarar gelmesi mümkün değildir.

28 Mart 2022
424 kez görüntülendi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN